Факултет за математику и рачунарске науке
Алфа БК Универзитет
Упис
  • вебсајтови
    факултета

Упис

Факултет за математику и рачунарске науке је најновији факултет у саставу Алфа БК универзитета, а од свог почетка је постао лидер у схватању и прихватању нових и различитих изазова.

Без обзира да ли ћете развијати следећу апликацију за неки смартфон, писати програме за здравствене уређаје који ће побољшати наш живот, користити снагу рачунара за анализу генома, осмишљавати следећи ниво крипто-заштите да би заштитили осетљиве податке, проучавати мноштво других узбудљивих технологија, или радити у образовању едукујући младе нараштаје припремајући их за изазове које са собом носи информационо доба.

Предупис је у току!

Оно што нас издваја од других:

1. Стипендије за најбоље средњошколце и будуће бруцоше

2. Сарадња са привредом

3. Савремене методе у образовању, студирање на даљину (ДЛС)

4. Менторски рад, рад у малим групама

5. Учење кроз праксу

За све информације око студијских програма, стипендирању најбољих кандидата и студената током студија, излазног звања и начину студирања, сазнајте позивом на број телефона 063/313153

Колико кошта

Колико кошта

За кандидате који уписују прву годину основних академских студија Алфа БК Универзитета, а који су средњу школу у четворогодишњем трајању завршили са укупном просечном оценом од 4,5 па навише, школарина износи 990 евра.

Куда са нашом дипломом?

Куда са нашом дипломом?

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир Факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Акредитовани програми

Акредитовани програми

Преко двадесет акредитованих студијских програма на свим нивоима студија (основне студије, мастер и докторске студије), више од 20.000 студената који су своје академско звање стекли на неком од факултета Алфа Универзитета, и скоро 200 запослених, гаранција су вашег избора жељеног факултета. 

Потребна документација за упис

Потребна документација за упис

Припремите непходну документацију унапред и скратите време које вам је потребно за процедуру пријаве.