Факултет за математику и рачунарске науке
Алфа БК Универзитет
Договори са Државним универзитетом Новосибирск
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Договори са Државним универзитетом Новосибирск

Договори са Државним универзитетом Новосибирск

ВЕСТ, 03.11.2021

Радни састанак о међународној сарадњи са престижном високообразовном установом у Русији.

Договори са Државним универзитетом Новосибирск

Прошле недеље је одржан важан онлајн састанак између представника Државног универзитета Новосибирск и Алфа БК Универзитета.

Различите облике академске сарадње наставног кадра и студената представили су проф. др Владимир Киз, декан Факултета за корпоративну економију и предузетништво са поменуте високообразовне институције из Русије, и Татјана Ермолина, директорка Департмана за међународну сарадњу Новосибирск универзитета.

О аспектима развоја научних и наставних процеса на Алфа БК Универзитету у међународном контексту говорили су проф. др Јозефина Беке Тривунац, академски координатор за Ерасмус програм при Канцеларији за међународну сарадњу, проф. др Маја Ћук, проректор за међународну сарадњу и развој и доц. др Дринка Пековић, декан Факултета за финансије, банкарство и ревизију. Између осталог, разговарало се и о потписивању Споразума о сарадњи почетком децембра, када ће професорка Беке Тривунац, по специјалном позиву, учествовати на значајној конференцији о ревизији Државног универзитета Новосибирск.